Velkommen til nye Sportskompaniet.no

Nye nettsider

Sportskompaniet ønsker gamle og nye kunder velkommen til våre nye nettsider! Vi håper dere liker det nye designet og finner frem i vårt gode produktutvalg.

Gamle kunder overføres til den nye nettsiden, for en enda bedre opplevelse fremover. Og nye kunder er selvfølgelig velkomne til å registrere seg.

Les mer om vårt åpningstilbud under.

 

Åpningstilbud

Sportskompaniet er stolt samarbeidspartner av Amer Sports, en av verdens største utstyrsprodusenter med internasjonalt anerkjente merkevarer som Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto og Precor. Treningsutstyret fra Amer Sports dekker et bredt spekter av sport og idretter, blant annet til tennis, badminton, golf, fotball, basketball, alpint, snowboard, langrenn, fitness, sykling, løping og dykking.

Vårt gode åpningstilbud gir deg rabatter opp til 60% avslag på utvalgte varer. Ta en titt i nettbutikken, kanskje du finner noen produkter som inspirerer og motiverer deg til mer fysisk aktivitet.

Åpningstilbudet gjelder fram til 10. september eller så langt lageret rekker.

Velkommen til en god handel!

Bli med på gruppetrening og støtt en god sak!

Den 7.oktober arrangerer vi Gruppetreningsdagen hvor målet er å samle inn penger til sykehusklovnene. Vi har allerede startet innsamlingsaksjonen. Bli med du også!

Om sykehusklovnene

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. Vårt hovedmål er: “Alle barn innlagt på sykehus skal få besøk av sykehusklovner.” 

 

Klikk her for mer informasjon om gruppetreningsdagen