LET'S TRAINSMART

Gruppetrening basert på puls, watt og treningsglede

LET'S TRAIN SMART - no more guesswork

IQNITER

Med IQNITER får du en komplett plattform som hjelper brukerne til å trene smartere i både gruppetimer og individuelt – uansett om de trener på treningssenter, hjemme eller hos fysioterapeut og PT.

IQNITER er veiledet trening basert på kunnskap og mestringsglede.

TRENINGSSENTEREIEREN

Tilby dine medlemmer en motiverende og smart trening og samtidig gjør ditt treningssenter mer lønnsomt.

INSTRUKTØREN

Lag treningstimer som medlemmer forstår og finner motiverende. Bruk IQNITER til å bli en enda bedre instruktør.

TREN HJEMME

Bruk vår app og velg mellom et titals treningsøkter med musikk eller video, eller delta på en LIVE-streamet trening. 

FYSIO/REHAB & PT

Hjelp pasienter og kunder å følge treningsplanen du har laget og guide dem til riktig intensitet. Følg de opp via appen. 

TRAIN HEARTER AND SMARTER

vår misjon er å holde hjertet sunt og fornøyd

0 +
FERDIGE LØYPEPROFILER

Ekspertene våre har designet mer enn 100 treningsøkter med forskjellig intensitet, slik at du kan trene kondisjonstrening med høy kvalitet med bare noen få klikk.

0 +
BRUKERE

Mer enn 30 000 treningsentusiaster over hele verden bruker IQNITER for å optimalisere treningen.

0 +
ÅRS ERFARING

Vi tør å kalle oss spesialister på pulstrening. Våre produkter brukes av treningsglade treningssenter-medlemmer, profesjonelle idrettsutøvere og trenere over hele verden.

iQniter-hearts

Hvert minutt av hver aktivitet teller! OPPNÅ 150 HJERTER PR. UKE

BRUK IQNITER HEARTS TIL Å HOLDE DEG PÅ RETT SPOR TIL EN BEDRE HELSE

HVORDAN TJENE HEART POENG?

Ved å la pulsen følge en pulsstyrt løypeprofil, veileder IQNITER deg til å prestere bedre. Trener du for hardt vil IQNITER be deg bremse ned, og tar du i for lite vil du bli motivert til å øke intensiteten.

Alt basert på pulsen din.

GRATIS TRENINGSAPP FRA IQNITER CARDIO TRAINING

LAST NED IQNITER APPEN - OG KOM I GANG MED TRENINGEN!

VÅRE LØSNINGER FOR

PULSBASERT TRENING

IQNITER STUDIO

FRESH OPP ALLE GRUPPETIMENE

Legg til en ekstra dimensjon til gruppetimene ved å få medlemmer til å bruke pulsbelte.

Optimaliser treningen og opplevelsen ved å bruke pulssoner og legg til en morsom og konkurransedyktig vri på hver økt. Hold medlemmer ivrige og motiverte gjennom resultatene som vises underveis i timene.

IQNITER LIVE

TILBY GRUPPETIMER PÅ NETT

Tilby dine medlemmer å delta på gruppetimer selv om de ikke er på treningssenteret! Medlemmer som deltar hjemmefra vil bli vist på treningssenterets storskjerm slik at alle deltakerne kan få veiledning og tilbakemedlinger, enten de er tilstede i gruppesalen eller hjemme.

IQNITER APP

HOLD TRENINGSMOTIVASJONEN OPPE

Med IQNITER APP kan du trene hjemme når det måtte passe deg. Velg mellom 100-vis av treningsøkter utarbeidet av ledende instrutører. Uansett formålet med treningen din vil du finne en økt som passer deg. Basert på pulsen din, eller watt fra sykkelen, hjelper appen deg med å holde deg innenfor de riktige intensitetssonene som vil gjøre treningen din mer effektiv. Q-poengene eller IQNITER hjertene du samler mens du trener holder deg motivert til å trene slik at du lykkes med dine treningsmål. Alt du trenger for å komme i gang er et pulsbelte og IQNITER APP installer på din mobiltelefon.

IQNITER COACH

FOLLOW UP WITH CUSTOMERS BETTER

Med IQNITER APP kan dine kunder trene mens de er hjemme når det måtte passe dem og likevel bli fulgt opp av deg som trener eller behandler. IQNITER COACH gjør det mulig for deg å lage en individualisert nettbasert treningsplan for dine kunder/pasienter, og samtidig følge dem opp uten fysisk oppmøte slik at du ikke mister innsikten i kvaliteten på deres innsats. Dette sikrer en mye bedre kvalitet i det planlagte trenings- eller rehabiliteringsforløpet.

KONTAKT OSS

FÅ MER INFO

Er du nysgjerrig på våre konsepter eller produkter i nettbutikken kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema. Vi svarer så raskt vi kan.