om

advagym

Advagym tilbyr en tilkoblet opplevelse som øker potensialet i treningssenteret ditt. Ved hjelp av en gratis brukervennlig app, et web-verktøy og en smart ettermontert maskinvare kobles hele treningssenteret til brukerens egen smarttelefon. Med Advagyms trådløse sensorer som monteres på styrkemaskinene kan du spore hvilken som helst vektmagasin-maskin, og levere avanserte beregninger til medlemmet og brukerdata til treningssenteret. Advagym skaper engasjement og nye inntektsmuligheter for ditt treningssenter!

digitaliser

Gjør det analoge treningssenteret ditt til et moderne, tilkoblet senter – praktisk talt over natten.

tilpass

Medlemmene kan følge tilpassede treningsprogrammer fra dine personlige trenere – eller lage sine egne.

logg treningen

Reps og sett blir logget og lagret automatisk, noe som hjelper medlemmene med å forbedre resultatene og holde seg motivert.

GI DITT TRENINGSSENTER ET DIGITALT LØFT MED ADVAGYM fra sony!

hva advagym tilbyr

medlemmet

Logg treningen og følg med på fremgangen! Den intuitive appen vår holder kontroll på treningsdagboken, hjelper deg å nå dine mål og motivere deg til å presse på mot nye og større mål.

PERSONlig TRener

Lag programmer og del dem enkelt med dine PT kunder. Følg fremgangen deres og send personlig tilbakemelding via appen for å vise at du bryr deg og for å holde dem motiverte!

senterleder

Digitaliser treningssenteret ditt og gi medlemmene en mer tilfredsstillende treningsopplevelse. Advagym har alle verktøyene du trenger for å løfte treningssenteret ditt til neste nivå.

kontakt oss

Lyst på mer info?

Nysgjerrig på Advagym og hvordan du kan ta styrketrening til et nytt nivå på treningssenteret ditt? Ta kontakt for mer informasjon.