Velkommen Suunto 9: Build to last – Just like you!

Velkommen Suunto 9 Baro!

Suunto 9 Baro gir deg opp til 120 timer med GPS-aktivitetstracking, sånn at du kan være oppdatert hele veien. Suuntos nye superklokke er en multisportklokke med GPS som er designet for de som kun nøyer seg med det aller beste.

Ønsk velkommen til Suunto 9 Baro!

Høydepunkter

  • Batterikapasitet på 25 timer i Performance mode, og opp til 120 timer i Ultra mode*
  • Intelligent batteriteknologi med “smart charging” påminnelser – gå aldri tom for strøm!
  • Testet til det ekstreme under de tøffeste forholdene
  • FusedTrack™  for bedre distanse- og løypenøyaktighet
Bestill nå!

Gå aldri tom for strøm

Tre forhåndsdefinerte batterimoduser – ytelse, utholdenhet og ultra – gir deg alt fra 25 timer til opptil 120 timer batteritid med GPS-sporing på.

Suunto 9 bruker smarte påminnelser basert på aktivitetshistorikken din for å sikre at du er fullt oppladet for din neste utflukt. Hvis klokken merker at du har lavt batteri under en aktivitet, foreslår den automatisk å skifte til en annen batterimodus.

Suunto Fusedtrack™ for mer nøyaktig GPS-aktivitetstracking

Suuntos unike FusedTrack ™ -algoritme kombinerer GPS- og bevegelsessensordata for å forbedre sporing og avstand mer nøyaktig. Dette gir deg mulighet til å forlenge batteritiden ved å senke GPS-strømmen uten å gå på kompromiss med nøyaktigheten.

Pulsmåling i håndleddet – for deg på farten

Pulsmåling i håndleddet er en praktisk måte å måle pulsen direkte fra håndleddet. Åpner nye muligheter når pulsen  alltid er tilgjengelig. Krever litt oppmerksomhet på hvordan klokken er satt på armen for å få best mulig måling. Kompatibel med pulsbelte når det er helt nødvendig med mest mulig nøyaktighet. Kompatibel med iQniter pulsbelte.

Les mer om pulsmåling i håndleddet her >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.