Treningsreise med iQniter

Bli med på en variert treningsreise med iQniter

For første gang arrangeres det en treningsreise på initiativ fra det norske iQniter-teamet. Turen arrangeres i samarbeid med Treningsreise.no som er en profesjonell aktør i det norske treningsreisemarkedet. Alle som vil er velkommen og kan delta på reisen.

Man vil kunne få med seg 2-3 økter hver dag, og man velger selvfølgelig selv hvor mange og hvilke økter man vil være med på. I løpet av denne energigivende mini-uka vil man kunne være med på:

  • Sykkelturer
  • Styrketrening
  • Coretrening
  • Intervalltrening
  • Bootcamp
  • Mobilitet og stretching
  • Topptur

Første tur går til…

La Nucia, Spania. Dato: 04 – 09. september 2019

[map lat=»38.61372″ long=»-0.1269″ zoom=»10″ content_enable=»0″ content_width=»0″ content_width__sm=»100″ content_width__md=»40″ position_x=»100″ position_x__sm=»100″ position_y__sm=»100″ controls=»true» street_view_control=»0″ map_type_control=»0″]

[/map]
[ux_image_box img=»9658″ link=»http://treningsreise.no/treningsreise-med-iqniter»]

[button text=»Les mer om turen her» color=»white» style=»outline» size=»large» expand=»true» link=»http://treningsreise.no/treningsreise-med-iqniter»]

[/ux_image_box]

Hva er en treningsreise?

En treningsreise er en sosial og aktiv ferietur gjerne til varmere strøk hvor ulike elementer innen fysisk aktivitet trekkes inn. Aktiviteter som arrangeres er løpe- og sykkelcamper, ulike treningscamper og toppturer.

Man trenger ingen forkunnskap om trening for å delta og man trenger heller ikke å være i spesielt god treningsform. Alle er velkomne!

Følg Treningsreise.no på Instagram

[ux_instagram_feed username=»treningsreise.no» photos=»5″]

[ux_image id=»9639″ width=»28″ link=»http://treningsreise.no/»]

[divider color=»rgb(255, 255, 255)»]