Trening ute

Ny nettside for deg som liker å være fysisk aktiv utendørs!

Trening UTE har ligget i magen til forfatteren av boka TREN UTE – Sterk med kreativ trening, Kristin Granum Rosebø, i flere år. Kristin har alltid brukt naturen som treningsarena med sine kunder, og med boka ville hun vise hvor enkelt trening kan gjøres i naturen. Samtidig har hun hatt et stort ønske om å synliggjøre trenere som jobber selvstendig med aktiviteter utendørs, med en felles plattform. Det er nemlig mange dedikerte og dyktige motivatorer, instruktører og eksperter der ute, som står klar med sin trening ute nettopp for deg.

Teamet bak Trening UTE består av fem dedikerte utetrenings-entusiaster som utfyller hverandre med ulik fagkompetanse og erfaring fra ulike fagfelt. Du kan lese mer om de på deres hjemmesider www.treningute.no

Kjøp boka å få med Mini Band til 99,- !

De beste øvelsene når du trener utendørs – enten du allerede er aktiv eller du ikke har trent så mye fra før. Utetrening er supereffektivt og gøy. Det gir rom for store variasjonsmuligheter og terskelen for å komme seg på trening blir mye lavere når økta starter rett utenfor døra. Dette er boka for deg som elsker naturen, – enten du liker styrke, intervaller eller sanker mil. 

Det vil skje mye spennende på våre sider i tiden fremover, og om kort tid vil vi ha ulike produkter klare for nettopp deg. Vi er overbevist om at trening ute gir bedre folkehelse, og håper du vil være med på reisen mot et sprekere Norge!

– Kristin Granum Rosebø

Om Trening UTE

Konseptet

Trening UTE er et folkehelsekonsept som ønsker å gjøre Norge sprekere. Sammen med lokale ambassadører er det ønskelig å nå ut til hele befolkningen med variert trening utendørs. Trening UTE vil vise befolkningen hvor enkelt det kan gjøres! Helsegevinst er et viktig stikkord i arbeidet, enten man er utrent eller en aktiv mosjonist.

Ambassadører

Alle ambassadører i Trening UTE har en genuin interesse for folkehelsearbeid, og ønsker å motivere befolkningen til et mer aktivt liv.

Arrangementer

Trening UTE har flere i ganger i året ulike arrangementer rundt omkring i landet. De fleste av Trening UTE arrangementene er gratis, litt avhengig av varighet og innhold.

Følg Trening UTE

Instagram has returned invalid data.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.