Suunto Spartan Trainer-samlingen er utvidet med to nye motiver inspirert av naturen – Amber og Sandstone

Suunto Spartan Trainer-samlingen er utvidet med to nye motiver inspirert av naturen – Amber og Sandstone. Den glatte og lette Suunto Spartan Trainer er GPS-klokken med multisport muligheter for den aktive treningsentusiast. Klokken har mange trenings- og utendørsfunksjoner, daglig aktivitetsregistrering og pulsmåling på håndleddet med teknologi fra den ledende Valencell-spesialisten. Les mer om pulsmåling i håndleddet her
De nye modellene Amber og Sandstone har slitesterkt rustfritt stål og mineralsk krystallglass. Designet reflekterer sine opplevelser og utendørsfunksjoner.

[divider]

[ux_image id=»4425″]

[divider]

Kompakte og allsidige GPS-sportsklokker for utendørs sport og daglig aktivitetsregistrering

Det er enkelt og morsomt å jobbe med Spartan Trainer. Den bruker GPS for å måle hastighet, tempo, avstand og høyde. Takket være 80 forhåndsinstallerte sportsmoduser, er den klar til bruk for de fleste sportsgrener. Den innebygde GPS-navigasjonen med «brødsmulevisning» gjør det enkelt å oppdage nye ruter og steder og finne tilbake til utgangspunktet.
Daglige mål som kaloriforbruk hjelper deg med å holde deg aktiv og i god form, og lettlest grafikk gir tilbakemelding og oppsummeringer døgnet rundt. Bruk den til søvn registrering for informasjon om hvordan du sover, herunder hvor lenge du sover, gjennomsnittlig hjertefrekvens under søvn og hvor mye dyp søvn du får.
Spartan Trainer er vanntett ned til 50 meter og har en batterilevetid på 10 timer (opptil 30 timer med energibesparende alternativer), som gir deg rikelig med mosjon. Klokken veier bare 66 gram og sitter diskret på håndleddet. Den slanke designen passer til enda smalere håndledd.
De nye klokkerne Spartan Trainer Wrist HR Amber og Sandstone er tilgjengelig for salg nå. Vi tilbyr GRATIS frakt! For mer informasjon, klikk her

Pulssonene i Suunto Spartan-klokker hjelper deg med å forbedre dine resultater. Ny programoppdatering!

Treningsintensitet er en av de viktigste faktorene i å forbedre treningsresultater, og for å trene på riktig intensitetsnivå er det viktig å måle pulsen under treningen.

Denne programvareoppdateringen introduserer hjertefrekvenssoner til alle Suunto Spartan-klokker, noe som betyr at du får informasjon om ditt nåværende intensitetsnivå med et raskt blikk på klokken. Mens du trener, kan du i sanntid se hvor lenge du har vært i de forskjellige pulssonene og hvor mange hjerteslag du har i reserve før du kommer til neste sone. Etter treningsøkten vises tiden i de forskjellige sonene i et sammendrag.

Oppdateringen introduserer fem pulssoner og nye innstillinger for maksimal og hvilepuls. I tillegg til standardsonene kan du angi spesielle soner for løping og sykling. Programvareoppdateringen vil bli lansert i faser som starter tidlig våren 2018.