Suunto og TrainingPeaks er lik sant

Suunto-trainingpeaks-samarbeid

Samarbeid med TrainingPeaks

Suunto og TrainingPeaks innleder samarbeid for å hjelpe idrettsutøvere til å nå sine mål. TrainingPeaks er nå tilgjengelig for Suunto-brukere via Suunto-appen.

Suunto annonserte i dag sitt samarbeid med TrainingPeaks, en ledende leverandør av utholdenhetstrening og coaching-applikasjoner. Suunto og TrainingPeaks har vært kompatible siden 2015, men den nye integrasjonen vil bety at flere Suunto-brukere vil få tilgang til TrainingPeaks verdifulle treningsinformasjon.

En kombinasjon av data og verktøy i verdensklasse

Både Suunto og TrainingPeaks er allerede populære blant målrettet sportsutøvere. Suunto tilbyr de beste verktøyene for å måle treningsdata, og TrainingPeaks skaper utholdenhetstreningsapplikasjoner og løsninger basert på disse dataene. Alt for å hjelpe idrettsutøvere og trenere til å forberede seg bedre og nå sine mål.
Ved å kombinere Suunto med TrainingPeaks, kan man trene smartere, og følge og analysere veien mot sitt treningsmål.

“På TrainingPeaks ser vi alltid etter nye måter å gjøre det lettere for idrettsutøvere å nå sine utholdenhetsmål, sier Dirk Friel, Chief Evangelist at TrainingPeaks. “Den nye integrasjonen med Suunto er enda et eksempel på vår innsats for å gjøre det lettere å nå helse- og treningsmål.”

Både Suuntoklokker og TrainingPeaks-løsninger brukes av profesjonelle idrettsutøvere som Tour de France-lagene, IRONMAN® verdensmestere, olympiske deltakere og andre idrettsutøvere og trenere i ulike aldre. Alle tilkoblede Suunto sportsklokker kan nå synkroniseres med TrainingPeaks via Suunto-appen. Det inkluderer Suunto 9, Suunto 3 Fitness, Suunto Spartan, Suunto Ambit og Suunto Traverse.

– Samarbeidet med TrainingPeaks har gitt Suuntos kunder mange fordeler de siste årene, og vi er veldig glade for å kunne utvide samarbeidet, sier Janne Kallio, leder av Partnership Product Management hos Suunto.

Få en personlig trener

Enten om du innehar mye eller lite kunnskap om trening, kan du nå få hjelp av en profesjonell trener til å finpusse din treningsplan.

finn en trener

en treningsplan holder deg på sporet

Velg mellom tusenvis av ferdige treningsplaner for triathlonere, syklister, løpere eller andre idretter laget av eksperter.

Andre treningsplaner

Samarbeid er en del av Suuntos strategi for å utvide sitt digitale økosystem

Suuntos mål er å utvide antall kompatible tjenester ved å åpne Suunto APIs med nye potensielle partnere ved å tilby Movesense-sensorplattformen for åpen utvikling av forretningsbaserte tjenester og løsninger.

“Vårt mål er å skape fantastiske løsninger for våre kunder ved å være kompatible med de beste verktøyene og tjenestene på markedet. Utvidelse av vårt digitale økosystem er en av hjørnesteinene i Suuntos vekststrategi, fortsetter Janne Kallio.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.