Suunto Movie

Lag film og del!

Gjenopplev og del dine beste Movescount Moves med Suunto Movies, som er animerte videoer av dine aktiviteter. Her er et populært eksempel, Kilian Jornets fartrekord på Aconcagua:

[ux_video url=»https://www.youtube.com/watch?v=eCRgTQnsmFs»]

For å lage en animert Suunto Movie, trenger du en konto i Movescount, Suunto Movescount App og en aktivitet som gjennomført med enten en Suunto GPS-klokke (som Ambit3, Spartan-serien, eller Suunto 3 Fitness) eller selve Movescount appen.

[row style=»small» width=»full-width»]

[col span=»3″]

[ux_image_box img=»5276″ link=»https://sportskompaniet.no/produktkategori/suunto/suunto-3-fitness/»]

Suunto 3 Fitness

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=»3″]

[ux_image_box img=»2575″ link=»https://sportskompaniet.no/produktkategori/suunto/trainer/»]

Spartan Trainer

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=»3″]

[ux_image_box img=»1392″ link=»https://sportskompaniet.no/produktkategori/suunto/spartan/»]

Spartan Sport

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=»3″ span__sm=»12″]

[ux_image_box img=»1445″ link=»https://sportskompaniet.no/produktkategori/suunto/ambit/»]

Ambit3

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]

Det er enkelt! 

Hvis du vil lage en Suunto Movie, åpner du appen på telefonen og velger noen av aktivitene dine der du har brukt GPS. Du kan også lage filmer ut av dine gamle økter.
 
  1. Åpne Suunto Movescount App og velg ønsket Move/aktivitet.
  2. Scroll helt ned og trykk på «Suunto Movie»
  3. Trykk på «Del»

Suunto Movescount App gjør seg klar til å dele eller lagre filmen

Mens smarttelefonen din gjør seg klar til å dele (eller lagre) film din, avspilles den først for deg slik at du kan se den før du deler den. Len deg tilbake og nyt premieren på showet ditt! 
 
 

[divider]

Legg til Movescount, del eller lagre

Når filmen er klar for deling, kan du velge om du vil legge den i Movescount eller dele den som en melding eller på Facebook. Du kan også lagre filmen på telefonen din og deretter legge den inn på ditt eget nettsted, blogg eller sosiale medier som Instagram, Twitter og Snapchat. 
YouTube-integrasjonen gjør det mulig å legge din film direkte på YouTube. På YouTube’s Suunto Movie Channel kan du bla gjennom videoer opprettet av andre Movescount App-brukere også.

En Suunto Movie på Movescount kanalen på YouTube

Legg bilder til din film

Du kan forbedre dine Suunto-filmer ved å legge til bilder. Alle bildene som legges til før du lagrer filmen, vises på videoen. Du kan også legge til bilder senere.

Bruk telefonen til å ta bilder og legg bildene til din Move ved å trykke på det store + -symbolet. Hvis du tok bildene med App-kameraets funksjon, er det ikke nødvendig å legge til bildene. De er allerede der.

Tidspunktet for bildene i filmen bestemmes av bildets tidsstempel, dvs. når du tok bildet.  Klokkeslettet og tidspunktene på GPS-sporet er synkronisert, og – voilà – bildene vil vises på de riktige stedene på ruten.
Hvis bildenes tidsstempel ikke samsvarer med det GPS-sporet, vil bildet bli vist enten i begynnelsen eller slutten av filmen, avhengig av tiden som er festet til bildet.
 
Og husk, horisontale bilder fungerer best som de er i samme format som videoen.
[divider]

Størrelsen på filmen

Størrelsen på din Suunto Movie er bestemt av enheten du bruker til å lage den på. 
Du får fullstendige versjon når du lagrer den på din smarttelefon eller deler den som en melding. For deling på sosiale medier som Instagram og Facebook kan filmen bli nedjustert.
Lek gjerne med videofilen og rediger den som du vil, det er din film. Ha det gøy!
Besøk Suunto Movie Channel på YouTube her >>

[divider]

[ux_products style=»normal» type=»masonry» depth=»1″ depth_hover=»5″ ids=»714,1819,1787,2338,2333,1813,1806,2329″ text_align=»left» text_size=»small»]