Suksess for gruppetreningsdagen!

Gruppetreningsdagen flere steder i landet

Lørdag 7. oktober var den store gruppetreningsdagen. Målet var å samle inn penger til arbeidet som Sykehusklovnene gjør og samtidig sette fokus den gode sosiale treningsformen som gruppetrening er.

Sykehusklovnene har spesialisert seg i å skape positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. Sportskompaniet ønsket å gjøre en innsats for å samle inn penger til Sykehusklovnene gjennom gruppetreningsdagen.

Ni treningssentre bidro og støttet opp om arrangementet. Hovedpoenget var å fremme gruppetreningsgleden, og samtidig støtte Sykehusklovnene. De som deltok på de ulike treningssentrene skulle få en god opplevelse av gruppetrening, og være med å støtte en god sak. Hver deltaker vippset 150 kroner til saken. Det var premieringer og overraskelser til tilfeldig utvalgte deltakere.

Utrolig gøy med gruppetreningsdagen

Nr1fitness Fyllingsdalen var en av sentrene som ble med på gruppetreningsdagen. De har små og store arrangementer gjennom hele året, og da de leste om gruppetreningsdagen og innsamlingen til sykehusklovnene var de ikke i tvil. Dette skulle de være med på!

– Vi fikk kun få uker på å planlegge dette, men samtlige ansatte var positive og ville bidra.

Vi hadde fire gruppetimer på planen denne dagen, noe vi har hver lørdag. Timene gikk med 65-90 prosent belegg, noe vi er godt fornøyd med i høstferien. Det var bra trøkk på timene og alle dro ekstra på smilebåndet med så mange klovneneser vandrende rundt på senteret. Vi er garantert med neste gang, sier Linda Opsahl fra Nr1fitness Fyllingsdalen.

[row]

[col span__sm=»12″]

[ux_slider]

[ux_image id=»3298″]

[ux_image id=»3279″]

[ux_image id=»3285″]

[ux_image id=»3300″ width=»99″]

[ux_image id=»3281″]

[/ux_slider]

[/col]

[/row]

instruktøren tok iniativet

Hos Sprek og Blid på Askøy var det heller ikke tvil om at de ville være med på gruppetreningsdagen.

– Det var utrolig gøy å se hva Sportskompaniet fikk til på kort varsel. Vår spinninginstruktør Mette hadde plukket opp denne ideen, så da var det bare å gi gass for vår del. Vi hadde bare én spinningklasse, grunnet et stort arrangement litt senere i oktober. Men denne klassen var stappfull. Vi er helt klart med igjen, men da som et større arrangement ved at vi tilbyr flere klasser, sier Janicke Johnsen ved Sprek og Blid Askøy.

Rørende engasjement

Først vil jeg si at Sykehusklovnene er en organisasjon som ikke mottar statlig støtte, og vi er derfor helt avhengig av det engasjementet som er hos privatpersoner, organisasjoner og bedrifter. Det er så mange som brenner for den jobben vi gjør, og det var rørende å se bilder av mennesker med røde neser på treningssentrene. Vi tenker at vi leverer magisk medisin til barn, og på en måte er jo også trening magisk medisin.

Vi har som mål å være tilstede med Sykehusklovnene på alle sykehus som har sengeposter for barn. Det er en stor etterspørsel, og penger som blir samlet inn til oss gjør at vi kan opprettholde og utvikle Sykehusklovnene. Vi vil takke alle som var med og støttet opp om Sykehusklovnene på gruppetreningsdagen, sier Eirik Skarsbø, prosjektleder hos Sykehusklovnene.

Hele 55.000 kroner!

Gruppetreningsdagen samlet inn hele 55.000 kroner og mer er på vei inn i Sportskompaniets egen innsamlingsaksjon. Innsamlingsaksjonen vil pågå frem til jul så alle som vil står fritt til å bidra hvis man ønsker. Klikk her for å gå til innsamlingsaksjonen.

Disse treningssentrene var med på gruppetreningsdagen:

[title style=»bold-center» text=»TRENINGSSENTRE»]

[row]

[col span__sm=»12″ align=»center»]

[logo img=»2767″ height=»110px» link=»https://nesttun.spenst.no/wsp/spenst_nesttun/webon.cgi?func=show&template=startsiden» target=»_blank»]

[logo img=»2771″ height=»100px» link=»https://www.fitnessxpress.no/treningsenter/fitnessxpress-storo/» target=»_blank»]

[logo img=»2768″ height=»120px» link=»https://www.trimhuset.no/horten/» target=»_blank»]

[logo img=»2773″ height=»85px» link=»https://nr1fitness.no/langesund/» target=»_blank»]

[logo img=»3027″ height=»80px» link=»https://nr1fitness.no/fyllingsdalen/» target=»_blank»]

[logo img=»2765″ height=»75px» link=»https://sprekogblid.no/askoy/» target=»_blank»]

[logo img=»3136″ height=»70px» link=»https://impulse-sunndal.no/» target=»_blank»]

[logo img=»3138″ height=»110px» link=»https://fetsund.spenst.no/wsp/spenst_fetsund/webon.cgi?func=show&template=startsiden» target=»_blank»]

[logo img=»3195″ height=»110px» link=»https://trenings-senteret.no/» target=»_blank»]

[/col]
[col span__sm=»12″ align=»center»]

[gap]

[title style=»bold-center» text=»SPONSORER»]

[logo img=»2775″ height=»60px» link=»https://www.suunto.com/nb-NO/» target=»_blank»]

[logo img=»2802″ height=»120px» link=»https://carepacks.co/» target=»_blank»]

[logo img=»2167″ height=»80px» link=»https://www.iqniter.com/» target=»_blank»]

[logo img=»2133″ height=»100px» link=»https://sportskompaniet.no» target=»_blank»]

[/col]

[/row]

– Det finnes velkjente sammenhenger mellom fysisk aktivitet og helse, og vi i Sportskompaniet er så heldige å jobbe i en bransje der treningsglede og smil ikke er mangelvare. Sportskompaniet ønsket derfor å støtte Sykehusklovnene i det verdifulle arbeidet de gjør for å skape smil og glede hos barn og deres familie som ligger på sykehus i Norge, sier Thomas Ingebrigtsen, daglig leder i Sportskompaniet, initiativtaker for innsamlingsaksjonen.