September: Norges flinkeste iQniter medlemmer

Vinneren er trukket!

Vi har trukket vinneren av vår mai konkurranse for de medlemmer som har begynt å samle poeng. Vinneren ble Camilla Bonham fra Avancia Skedsmokorset. Premien er en bag fra Helly Hansen til en verdi av 990,-.

Vi gratulerer!! 

Her er topplisten i Norge

Vi belønner deg!

Sportskompaniet vil belønne deg hvis du samler poeng. 1 vinner trekkes ut av medlemmer som har klart å samle minst 1000 poeng totalt innen neste månedskifte. Vinnerne trekkes 5. juli og blir presentert i vårt nyhetsbrev. Usikker på hvordan du ligger an? Sjekk den siste treningsrapporten din!

Følg med!

Hvor vises poengene?

Poengene vises på treningsrapporten under “Score” (opptjent på siste økt/ opptjent totalt) etter gruppetrening med iQniter pulsbelte eller med et godkjent Suunto DUAL eller Polar H7/ H10 pulsbelte. Les mer om Polar pulsbelteregistrering her >>

Intensitetsstyring

Basert på din innsats i iQniter kan du samle poeng eller score som vi kaller det. Trener du riktig i forhold til hvordan instruktøren har lagt opp løypa på skjermen så får du poeng. Du kan få 5, 3 og 1 poeng basert på hvor riktig du ligger i løypa til rett tid. Får du poeng så vises en tommel i ruten din på skjermen.

Poengene samler du opp på hver treningsøkt du gjennomfører med iQniter pulsbelte og resultatet ser du på rapporten du får tilsendt på e-post. På rapporten vil du også se din totale poengsum.

iQniter startet ny poengtellingen 1.januar og poengsamlingen avsluttes 31.desember 2018.

Lykke til med treninga og husk, den beste treningen er den som blir noe av!

11 thoughts on “September: Norges flinkeste iQniter medlemmer

  1. Anne Mette says:

    Det er bare en av instruktørene på senteret som bruker dette systemet med poeng. Da er det vanskelig å samle disse poengene 🙂

  2. Vegard Stølen says:

    Ønskelig med andre målinger enn dagens poengsystem. Lett å få mye gratis på bekostning av optimalisert trening for den enkelte idag. Tenker da på feks nedtrapping etter pulstopper hvor man kan stoppe å sykle og komme først ned i blå sone. Hva med å samle antall kalorier/antall kilometer syklet/antall økter istedenfor?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.