November: Norges flinkeste iQniter medlemmer så langt i 2017

Månedens toppscorere for november!

Vi har trukket vinneren av vår oktober konkurranse for de medlemmer som har begynt å samle poeng. Vinneren ble Per Kvandal fra Elixia Colosseum. Vi gratulerer!! Per vinner en HighBaller triggerpunktmassasjer til en verdi av 599,-.

Sportskompaniet vil vi belønne deg hvis du samler poeng. Konkurransen for desember er todelt. 1 vinner trekkes ut av medlemmer som har klart å samle minst 1.000 poeng totalt , og 1 vinner trekkes ut av de som er på topp 10 listen innen 1.desember. Vinnerne trekkes 5. desember og blir presentert i vårt nyhetsbrev.

Siste sjanse til å vinne i vår poeng/score konkurranse arrangeres i desember. Følg med!

Basert på din innsats i iQniter kan du samle poeng eller score som vi kaller det. Trener du riktig i forhold til hvordan instruktøren har lagt opp løypa på skjermen så får du poeng. Du kan få 5, 3 og 1 poeng basert på hvor riktig du ligger i løypa til rett tid. Poengene samler du opp på hver treningsøkt du gjennomfører med iQniter pulsbelte og resultatet ser du på rapporten du får tilsendt på e-post. På rapporten vil du også se den totale poengsummen du har oppnådd.

iQniter startet poengtellingen 9.januar og poengene re-settes 1.januar 2018.

Lykke til med treninga og husk, den beste treningen er den som blir noe av!