Kone-X Active Mat

Kone X Active Mat

Kone-X Active: Matten som gir smertelindring og ny energi til slitne og trøtte føtter.

Gjenopprett, vedlikehold og få mest mulig ut av kroppens bevegelse og balanse med KONE-X Active Mat. Matten bruker trykkmassasje-teknologi for å gi komfort og smertelindring for slitne og trøtte føtter, men gjerne sitt, stå eller legg deg på matten om du vil. Denne sensoriske aktiveringsteknologien fungerer ikke bare for føttene dine – den kan også fungere på hele kroppen din. Ved å koble flere matter sammen kan du bruke KONE-X Active matten til dine treningsøkter, på jobb, i dusjen, eller til aktiviteter som matlaging og avslapning.
Hvis du er en av de som står hele dagen og lider av slitne og trøtte føtter, er KONE-X Active matten helt klart noe for deg.

Patentert

Med patentert Sp1ke-teknologi får du hundrevis av bittesmå massasjepinner/kjegler som garantert gir komfort og smertelindring. Kone-X Active er den eneste stående matten som er anbefalt av en fotterapeuter i USA.

Uten giftig materiale

Kone-X Active Mat inneholder ikke giftig materiale som PBA og PVC.
Kone-x-active-mat
Kone-x-active-mat
Kjøp Kone-X Active Mat her

Reconnecting You to the Ground”

Hvorfor skal noen være interessert i bare en matte?

Det er over hundretusener av nerveender i bunnen av hver fot. De spiller en kritisk rolle i balanse, holdning, motorisk kontroll når du står, går eller løper. Alle sko kan forsinke eller blokkere stimulering og aktivering av disse nerveenderne inkludert proprioseptorene (sensoriske reseptorer som gir signaler om din posisjon og bevegelse). Hjernen din integrerer propriosepsjon og andre sansesystemer, for eksempel syn og det vestibulære systemet, for å skape en samlet representasjon av kroppsposisjon, bevegelse og akselerasjon. Denne blokkeringen i nerveaktivering kan bidra til kompensasjoner, dårlig balanse og unormalitet ved gang eller løping. En måte å forbedre dette på er å gå utendørs på bare føtter, men det er stort sett ikke mulig i det daglige liv f.eks. på jobb hvor man stort sett ikke kan gå barbeint.

Det er her Kone-X matten kommer inn.

Kone-X hjelper deg med balansen, bevegelse og vil gi deg avslapning som fordelene med akupressur gir uten at du må å gå barbeint utendørs. Kone-X lar deg stimulere føttene dine ved å aktivere sansene mens du er hjemme eller på jobb. Alle disse fordelene kan oppnås på så lite som 10 minutter om dagen ved bruk av matten.
En fersk artikkel i Scientific American bemerket at “Going Barefoot is Good for the Sole”. Prøv Kone-X Active matten og bedøm selv.
Kone-X-active-mat

Hva er greia med de Sp1Kene?

De unike, patenterte konstruksjons- og biokompatible materialene som brukes i Kone-X matten er designet for å fungere på samme måte som vår menneskekropp reagerer på en påført kraft og trykk. Sp1Kene, eller kjeglene, vil aktivere din propriosepsjon og effektivt spre trykket jevnt til de tilkoblede kjeglene i nærheten på samme måte som kroppsvevet ditt fungerer. Du vil umiddelbart merke tilbakemeldingene og forbedringene i postural kontroll, stabilitet og styrke.

Med Kone-X Active matten får du:

  • Bedre holdning og balanse
  • Smertelindring for slitne og trøtte føtter
  • Bedre sensorisk tilbakemelding
  • Mer energi

Alle produkter fra Active Life-serien

-25%

Activelife

HighHealer

kr 599,00
-30%

Activelife

HighRoller

kr 699,00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.