iQniter`s poengsankere for november måned

iQniter`s poengsankere for november måned

iQniter leaderboard viser hver måned hvor mange kalorier, poeng og treningsøkter man har oppnådd ved å bruke sitt pulsbelte registrert i iQniter puls- og wattsystem. Vi kaller det “iQniter toppliste” og det er enkelt å delta.

For å vises på iQniter toppliste må du selv aktivere dette inne på din personlige my.iQniter- side under personvern. Her finner du innstillingene for personvernet.

Hvordan samle poeng?

For å sanke poeng må du ha et pulsbelte registrert i iQniter. Pulsbeltet kjøper du på treningssenteret der du trener eller registrerer et pulsbelte du har fra før som er kompatibelt med iQniter som for eksempel Polar. Etter endt trening med iQniter pulsbelte får du en treningsrapport tilsendt til din my.iQniter-konto som beskriver økta og her vises antall poeng og kalorier du har oppnådd, samt hva du har oppnådd totalt så langt i år. Samler du nok poeng kan havne på topp 20 listen som viser deltagere fra hele verden.

Toppliste november 2019

iQniter toppliste for oktober 2019
Gå til my.iQniter.com og sjekk ditt resultat - eller lag konto

Har du ikke laget iQniter-konto ennå?

Du kan enkelt når som helst lage deg en gratis konto på my.iQniter.com. Inne på siden kan du se din siste iQniter treningsøkt samt historikk, endre din profil som kallenavn, vekt og aktivitetsnivå, legge til ditt foretrukne pulsbelte, og følge med på hvordan du ligger an i forhold til andre iQniterbrukere verden over.

Slik gjør du det ⇓

Kommer! Følg gruppetreningsdagen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.