iQniter toppliste for juli 2019

iQniter`s poengsankere for juli måned

iQniter leaderboard viser hver måned hvor mange kalorier, poeng og treningsøkter man har oppnådd ved å bruke sitt pulsbelte registrert i iQniter puls- og wattsystem. Vi kaller det «iQniter toppliste» og det er enkelt å delta.

For å vises på iQniter toppliste må du selv aktivere dette inne på din personlige my.iQniter- side under personvern. Her finner du innstillingene for personvernet.

Hvordan samle poeng?

For å sanke poeng må du ha et pulsbelte registrert i iQniter. Pulsbeltet kjøper du på treningssenteret der du trener eller registrerer et pulsbelte du har fra før som er kompatibelt med iQniter som for eksempel Polar. Etter endt trening med iQniter pulsbelte får du en treningsrapport tilsendt til din my.iQniter-konto som beskriver økta og her vises antall poeng og kalorier du har oppnådd, samt hva du har oppnådd totalt så langt i år. Samler du nok poeng kan havne på topp 20 listen som viser deltagere fra hele verden.

Toppliste juli 2019

[row h_align=»center»]

[col span__sm=»12″]

[ux_image id=»15352″ link=»https://sportskompaniet.no/wp-content/uploads/2019/08/iQniter-toppsk%C3%A5rer-juli.png» target=»_blank»]

[/col]

[/row]
[button text=»Gå til my.iQniter.com og sjekk ditt resultat – eller lag konto» expand=»true» link=»https://my.iqniter.com/» target=»_blank»]

[divider color=»rgb(255, 255, 255)»]

[blog_posts style=»normal» columns=»3″ columns__md=»1″ ids=»13449,10557,10056″ image_height=»56.25%»]

Har du ikke laget iQniter-konto ennå?

Du kan enkelt når som helst lage deg en gratis konto på my.iQniter.com. Inne på siden kan du se din siste iQniter treningsøkt samt historikk, endre din profil som kallenavn, vekt og aktivitetsnivå, legge til ditt foretrukne pulsbelte, og følge med på hvordan du ligger an i forhold til andre iQniterbrukere verden over.

Slik gjør du det ⇓

[ux_video url=»https://www.youtube.com/watch?v=6663gtkQJsU&t»]

Nysgjerrig på den nye Suunto 5? Vi har den på lager!

[ux_video url=»https://www.youtube.com/watch?v=J7YjcorBoL4″]