iQniter lanserer mobil app

iQniter mobilapp

Gjør treningen mer effektiv, mer motiverende og mer morsomt, på en enkel måte.

Profil

Lag din iQniterprofil i appen. Profilen bruker du også på treningssenteret. Har du allerede en profil på my.iQniter.com kan du logge deg inn med denne.

Tjen Poeng

Tjen og samle iQniter Qpoints i appen akkurat slik du kan på treningssenteret. Er du flink å samle poeng kan det bli permie.

SMARTØKTER

I appen finner du mange ferdige iQniter Smart Sessions. Disse øktene spiller av musikk fra Spotify så lenge du har egen Spotify-konto. Evt. bruk din egen musikk.

Historikk

Kunnskap om riktig styring av intensitet er nøkkelen til å forbedre resultatene dine. Appen vil vise all treningshistorikk.

Ofte stilte spørsmål

Appen kan lastes ned på både Iphone og Android telefoner. Finnes i Appstore og i Google Play. 

iQniter app kan du bruke hjemme, ute og inne på treningssenteret. Akkurat nå ligger det flest sykkeløkter i appen, men løping og annen type trening vil legges til fortløpende. 

Kobler du til ditt pulsbelte kan du sjekke batteristatus. 

Som instruktør kan du se og teste alle timene du har laget. 

For øyeblikket kan man kun få inn puls hvis man har lagt til pulsbelte, men etter hvert vil også watt bli tilgjengelig. Det er på vei. 

Qpoints er iQniter poenge man ser i iQniter systemet på treningssenteret. Qpoins sier noe om hvor flink an har vært til å følge løypeprofilen. Qpoints kan man samle på i appen og på treningssenteret. Man kan maks oppnå 100 Qpoints per økt.