HighTrainer – Når som helst. Hvor som helst

hightrainer-Når-som-helst-Hvor-som-helst

Et portabelt 3 – i – 1 verktøy for massasje, uttøyning og trening.

HighTrainer er et kraftig motstandsbånd med to breddejusterbare massasje-hoder og unikt låsesystem som gjør det mulig å festes til en stol eller en dør. HighTrainer veier kun 400 gram og er lett å ta med seg og kan enkelt brukes på forskjellige steder som på jobben eller på reiser.

Med HighTrainer kan man gjøre over 100 forskjellige øvelser og tøyninger for å styrke muskler, bygge kjernestyrke og forbedre muskelytelse. HighTrainer kan også brukes til triggerpunkt og myofascial massering av nakke, skuldre, rygg og armer.

IKKE LA SMERTENE HOLDE DEG TILBAKE

MASSASJE

HighTrainer kan brukes til triggerpunktmassasje mens du jobber, reiser eller til og med kjører bil. Det unike låsesystemet lar deg feste HighTrainer til en stol eller et bilsete. Du kan til og med justere bredden på hodene slik at den passer akkurat din kropp og muskler. Spar verdifull tid og masser musklene mens du jobber eller kjører. Nyt de langsiktige fordelene med HighTrainer ved å frigjøre de stive, stramme musklene for å gjøre hverdagen enklere og bedre.

TRENING

Tren når som helst og hvor som helst med HighTrainer. Bruk mindre tid på et travelt treningssenter og mer tid på å trene på kontoret eller i din egen stue. Fest HighTrainer`s treningsbånd på en hvilken som helst dør og gjør alle de samme øvelsene som med en vanlig treningsstrikk.

DYNAMISK STRETCHING

Dynamisk tøyning er nyttig for å forbedre bevegeligheten, varme opp før en tung treningsøkt eller koordinasjons- og balansetrening. Det er også bra for å forbedre blodsirkulasjonen etter perioder med hvile eller med lite bevegelse. For å virkelig føle fordelene med daglig tøying, kan du prøve å gjøre korte serier med uttøyning daglig.
-30%

Activelife

HighRoller

kr 699,00
-25%

Activelife

HighHealer

kr 599,00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.