Har du noen drømmer?

Har du noen drømmer? Har du satt deg noen mål? Er det noe akkurat DU vil i 2018?

Selv bruker jeg metoden SMART, rett og slett fordi det er nettopp det! Smart!

(S) Spesifikt! Ha deg et konkret spesifikt mål.

(M) Målbart! Hvordan skal du ellers finne ut om du er i rute, eller må gjøre noen endringer? Eller viktigst av alt, hvordan vet du at du er på vei, eller er i mål?

(A) Attraktivt! Det må være et attraktivt mål for DEG! Og deg alene! For at du skal se nytten av å jobbe mot et spesifikt mål, uansett hva det er må DU vite hva DU får ut av det. Det er dette som er med på å dra deg ut av sofaen de dagene du føler ting er tungt. Du må vite hvorfor DU gjør det. Hva får DU ut av å gjøre akkurat dette, akkurat NÅ!

(R) Realistisk! Måle ditt må være realistisk å gjennomføre. Det skal være mulig, bruk gjerne delmål underveis!

(T) Tidsbegrenset! Husk å sette en slutt dato! Når skal du ha klart å gjennomføre DITT mål? På denne måten har du alltid noe å jobbe mot. Tilbake til sofaen, om du skal nå målet ditt, har du TID til å bli sittende? Akkurat i dag?

Suunto + Movescount = Sant

Med Suunto sine pulsklokker kan du enkelt loggføre din trening, det gjør jeg! Dette for å få best mulig utbytte av øktene jeg gjør, samt holde kontroll på om det blir for få, eller for mange treninger i forhold til belastning for kroppen og restitusjonen.

Du kan følge min Movescount konto her >>

Har du ikke Movescount konto idag? Lag en da vel! Det er gratis -> movescount.com

Sett i gang nå!

Da ønsker jeg deg lykke til med DITT mål! Del det gjerne med meg, og hold meg gjerne oppdatert underveis. Kanskje jeg til og med kan være så heldig å få hjulpet deg med noe? Send meg en melding på Instagram @hobbysyklisten , eller bruk hashtaggen #hobbysyklisten.

NB! Jeg tilbyr også en rabattkode på Suunto hos Sportskompaniet til alle mine følgere!

GOD TRENING!

Suunto 3 Fitness

Spartan Trainer

Spartan Sport

Spartan Ultra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.