Gruppetreningsdagen til inntekt for Sykehusklovnene

Gruppetreningsdagen-til-inntekt-for-sykehusklovnene

Takk for innsatsen!

Takk for en strålende innsats til hvert enkelt treningssenter som bidro til Gruppetreningsdagen. Gruppetrening til inntekt for Sykehusklovnene har blitt en liten tradisjon i regi av Sportskompaniet, og ble i år arrangert lørdag 7. mars fra Finnsnes i nord til Arendal i sør.

Gruppetreningsdagen til inntekt for Sykehusklovnene er en treningsdag der gruppetrening står i fokus til støtte for Sykehusklovnene. Denne dagen skal bidra til økt glede og trivsel gjennom mange smil og mye latter i en sosial setting på treningssentre over hele Norge. Hver deltaker donerer 100 kr. direkte til Sykehusklovnene via Vipps eller SMS og viser kvitteringen i resepsjonen på treningssenteret. Det er inngangsbilletten til gruppetimen. Deretter er det bare å trene.

Ny innsamlingsrekord!

Hele 43 treningssentre deltok i dugnaden for gruppetrening og sammen klarte vi å samle inn 180.000 kr til det gode arbeidet klovnene gjør. Til tross for coronaviruset som lusket i kulissene ble det ny innsamlingsrekord. Energihuset var det treningssenteret som samlet inn mest penger av alle. Bra jobba alle sammen!

– Det er sentrene selv som må gjøre det de vil ut av dette. Noen har kanskje bare en time, mens andre går inn med begge bena. Uansett er alle like velkomne.

TRENINGSSENTRE

Egen hjemmeside og blogg – gruppetreningsdagen.no

Som en del av årets arrangement ble det opprettet en egen hjemmeside og blogg. Treningssentrene blogget om sine treningssentre og sitt syn på gruppetrening.

Premier til medlemmer som deltok.

Alle som donerte penger til Sykehusklovnen i forbindelse med Gruppetreningsdagen var med i trekningen av premier fra sponsorene. I år trakk Sykehusklovnene ut følgende vinnere.

Premiene sendes ut straks treningssentrene åpner igjen. Gratulerer!

Bilder fra gruppetreningsdagen

Gruppetreningsdagen-til-inntekt-for-Sykehusklovnene
Could not scrape from Instagram (scraping is a deprecated method to retrieve images).

STØTTESPILLERE

SYKEHUSKLOVNENE

Slik kan du også bidra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.