En smart, lekker designet og personlig treningspartner – møt nye Suunto 3 Fitness

Velkommen til Suunto 3 Fitness !

Suunto 3 Fitness er den desidert letteste og slankeste av Suunto pulsklokker og er klar til å trene hvordan du vil – om du svømmer, går på treningsstudioet eller kjører løyper. Suunto 3 Fitness behagelige passform gjør det til din naturlige partner når du når nye mål hver dag.

Suunto, en global leder innen sportsklokker og annen presisjon instrumenter, introduserer den nye Suunto 3 Fitness, en smart og robust treningsklokke for folk som lever en aktiv livsstil og verdsetter helse og velvære. Suunto 3 Fitness er en vakkert designet personlig treningsfolie og elegant klokker for daglig bruk, og gir individuell treningsveiledning basert på treningsnivå, og tilpasser seg selv til treningsrytmer, og inspirerer deg til å fortsette å bevege seg. 
 
Bestill nå

Din personlige treningspartner

Suunto 3 Fitness er meget smal og liten, nesten som et treningsarmbånd. Sammen med sin egen Suunto app kan fart- og avstand og rute loggføres.

Pulsmåling i håndleddet – for deg på farten

Pulsmåling i håndleddet er en praktisk måte å måle pulsen direkte fra håndleddet. Åpner nye muligheter når pulsen  alltid er tilgjengelig. Krever litt oppmerksomhet på hvordan klokken er satt på armen for å få best mulig måling. Kompatibel med pulsbelte når det er helt nødvendig med mest mulig nøyaktighet. Måler kaloriforbruk (kcal). Måler pulsen hver 10. minutt i løpet av dagen. Viser siste 12 timers gjennomsnittlig kaloriforbrenning. Viser laveste hvilepuls nådd i løpet av de siste 12 timer. Daglig visning for øyeblikkelig puls og kaloriforbrenning. Kompatibel med iQniter pulsbelte.

Les mer om pulsmåling i håndleddet her >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.