Dette er Norges beste kalorijegere

kaloriforbrenning på spinningsykkel

Det svettes og det forbrennes kalorier rundt om i det ganske land. Ett senter har snart forbrent 1,6 millioner kalorier så langt i år. Når de 2-millioners merket? – Bli med og tren med pulsbelte du også!

I år som i fjor er det treningssenteret 3T-Rosten i Trondheim som leder an kampen med å forbrenne flest kalorier med iQniter-systemet. De har svidd av nesten 1.600.000 kalorier så langt i år! Ikke langt bak halser Sats Colosseum etter med snart 1.500.000 kalorier. Klarer SATS Colosseum å passere 3T-Rosten innen året er omme, eller blir det nok en seier til trønderne?

Kanskje blir det noen av de neste på lista som jobber på litt ekstra utover høsten, og klarer å klatre helt til topps? YES treningssenter ligger foreløpig på en 3.-plass med 1.193.000 kalorier, mens rett bak følger Spenst Moss (1.170.000), SATS CC Vest (1.120.000) og SATS Vågsbygd (1.018.000). Alle er over en million i kalorier forbrent, og vi følger spent med på listene. Bra jobba til alle sammen med å runde første million!

Her er foreløpig statusrapport per 5. august 2019.

Ser du senteret ditt på lista? Bli med og svett dere frem til seier du også, da vel!

Har du ikke laget iQniter-konto ennå?

Du kan enkelt når som helst lage deg en gratis konto på my.iQniter.com. Inne på siden kan du se din siste iQniter treningsøkt samt historikk, endre din profil som kallenavn, vekt og aktivitetsnivå, legge til ditt foretrukne pulsbelte, og følge med på hvordan du ligger an i forhold til andre iQniterbrukere verden over.

Slik gjør du det ⇓

Hvordan bli med?

For å sanke poeng og kalorier må du ha et pulsbelte registrert i iQniter. Pulsbeltet kjøper du på treningssenteret der du trener. Etter endt trening med iQniter pulsbelte får du en rapport som beskriver økta. Her vises poeng, kalorier, treningseffekt og mye mer i snitt og i høyeste oppnådde verdi. Samler du nok poeng kan du vinne premier, for hver måned trekkes det ut en vinner.

iQniter Bluetooth pulsbelte Black
iQniter Bluetooth pulsbelte Lime
iQniter Bluetooth pulsbelte Coral
iQniter Bluetooth pulsbelte Blue

Disse pulsbeltene kan du bruke i iQniter-systemet.

Kcal‐forbruk ved bruk av Suunto og iQniter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.