#BurnOutWeek

Treningsmotivasjon BurnOut Week

Treningsmotivasjon

BurnOutWeek Challenge – 7.000 kcal forbrent på registrert trening på 7 dager!

Hvorfor?

Etter en periode med lite treningsmotivasjon, jeg måtte finne på noe. En utfordring. Etter litt kreativ tenkning fant jeg ut at en ukes utfordring var akkurat hva jeg trengte, en treningsboost!

For min del ble det en del timer på spinning sykkelen, og løping ute med min Suunto Spartan pulsklokke.

Slik fordelte jeg utfordringen:

Mandag: 1500 kcal

Tirsdag: 1500 kcal

Onsdag: Hviledag

Torsdag: 1500 kcal

Fredag: 1000 kcal

Lørdag: 1000 kcal

Søndag: 500 kcal

Det er viktig å legge inn en hviledag, etter min mening. For min del ble det ca 1t 30 min spinning de dagene jeg skulle hatt 1500 kcal, bortsett fra på fredagen, da tok jeg det på løping.

Søndag avsluttes med en litt roligere økt, er jo tross alt helligdag!

Gi deg selv en utfordring

Fordelen med en utfordring som #BurnOutWeek er at du med en gang får et forhold til kaloriforbruket og hvor mye/lite aktivitet du må gjøre for å forbrenne så og så mye. Kanskje du burde gi deg selv en utfordring? Jeg kommer garantert til å kjøre slike uker igjen!

iQniter pulssystem

I spinningsalen bruker vi iQniter som registrerer puls og kaloriforbruket, mens jeg bruker Suunto Spartan utenfor treningssenteret. Perfekt for alle uteaktiviteter.

Suunto Spartan

Trenger du en “alt mulig” pulsklokke, kan Suunto Spartan være et godt alternativ. Klokka er en god treningsveileder, har avanserte multisportfunksjoner og er rå som tur, trening og hverdagsklokke ????

Om du velger å ta en slik utfordring, eller ønsker å bli med på min neste gang jeg skal ta den, send meg gjerne en melding på instagram @hobbysyklisten , eller bruk hashtaggene #hobbysyklisten og #BurnOutWeek – og følg meg gjerne!

GOD TRENING!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.