Bli med i iQniter Norges fellesskap!

Velkommen til vårt fellesskap!!

Vi i Sportskompaniet er stolt av å presenter vårt nye fellesskap og nettbasert kurs portal. Det lanseres nå en helt egen plattform for gruppetreningsinstruktører, ambassadører og medlemmer.

Hva er formålet med felleskapet?

Målet er at instruktører, ambassadører og medlemmer skal ha et egen plattform der man kan dele ulike erfaringer på tvers i treningsbransjen uavhengig av hvilke treningssenter man er tilknyttet til. Samfunnet håper på sikt å gi inspirasjon til musikk, iQniter løypeprofiler, videoer og mye mer. Her skal man kunne holde seg oppdatert på det siste nye innen iQniter uansett hvilken rolle man har.

Nettbasert utdanning

På denne plattformen vil man kunne ta kurs via kursmoduler som ligger tilgjengelig i portalen. Etter at man har gjennomført et av kursene og bestått kurs-test, vil man få tilsendt kursbevis. Det vil være ulike kursmoduler fra helt nybegynner av iQniter til det mer avanserte.

Video abonnement

Det vil være mulig å abonnere på filmer som kan brukes sammen med iQniter. På sikt håper vi å tilby stor variasjon av filmer som kan lastes ned og benyttes. 

Ofte stilte spørsmål

Her vil man kunne få svar på spørsmål man har i forhold til hvordan teknologien virker. Det kan være hjelp til pulsbelter eller hvordan man bruker mobilappen eller deltar i konkurranser. 

Gode dealer fra fellesskapets nettbutikk!

I nettbutikken vil det være gode tilbud på reservedeler til pulsbelter og annet utstyr relatert til iQniter og ellers til en aktiv livsstil. Vi håper å gjøre det enkelt for deg å handle hos oss. Alle som tilhører vil ha fast rabatt på utstyr. 

Konkurranser

Regelmessig vil vi arrangere konkurranser med små og store premier. Følg med! 

Bli med i fellesskapet!

iQniter i Norge i dag

iQniter Cardio Training er den markedsledende puls og watt-treningsløsningen for treningssentre i Norge. iQniter er gjennomprøvet og genialt enkelt i bruk. Allikevel er iQniter mer avansert og fleksibelt enn noe annet system på markedet.

Systemets fremtidsrettede Cloud-teknologi er det dynamisk og bygget for videreutvikling. Nye funksjoner lanseres fortløpende. Med iQniter kan man planlegge, monitorere og rapportere puls- og treningsdata enklere og mer kraftfullt enn i noe annet puls- og wattsystem. iQniter sammen med pulsbelte og eller wattsykkel gir bedre kontroll, bedre resultater og bedre treningsopplevelser.