Booty builder

Booty Builder

Med hip thrust og frivekter er det veldig mye jobb med å rigge og rydde. Man ligger ustabilt på en benk og balanserer vektstangen på hoftene mens den presser ubehagelig på magen. Booty Builder omgår alt dette.

Booty Builder er designet for å øke bevegeligheten i hoftene, gi funksjonell styrke i hverdagen, og styrke som er relevant for sport og idrett. Sterke setemuskler kan være med på å forebygge kne- og ryggproblemer, øke styrken i baseløftene markløft og knebøy, og kan til og med gjøre deg til en bedre løper, skigåer og atletiske ferdigheter generelt.

Den originale Booty Builder er etter vår erfaring den beste treningsmaskinen for å forme ei fin rumpe! Du får det perfekte bevegelsesområdet og øvelsen for å treffe setemuskelen – gluteus maximus – når du trener på Booty Builder.

Maskinen er basert på hip thrust (hofte-ekstensjon), en øvelse som i forskning viser seg å gi ekstrem aktivering av setemuskelen, i tillegg til høy aktivering av bakside lår (hamstrings) og kjernemuskulaturen.

Sportskompaniet samarbeider med Booty Builder og kan tilby en fast rabatt ved bestilling via oss. For å få rabatten ta kontakt her.

Booty Builder - Mini bands

BB Mini Bands er de beste treningsstrikkene på markedet. Strikkene er av norsk merkevare og laget i naturgummi som ikke krøller seg eller lukter. Tykkelsen gjør strikkene meget holdbare og sannsynligheten for at de ryker er tilnærmet null ved riktig bruk. Tren hjemme eller ute med treningsstrikk.

-30%

Booty Builder Mini Bands

Booty Builder Mini Bands – 3 pack

kr 299,00 kr 209,00

Vil du vite mer om booty builder?

[recaptcha]